Okul Destek Derneği Gönüllü Çağrısı / Depremzede Öğrencilerimiz İçin Yaz Okulu

Sevgili Öğrencilerimiz,

Okul Destek Derneği'nden gelen bilgilendirmeyi sizlere sunuyor desteklerinizi bekliyoruz:

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi sebebi ile deprem bölgesinde yaşayan 5,6 ve 7.sınıf öğrencilerimize 8 haftalık yaz okulu desteği sunulacaktır.

Nisan 2020'de kurulup amaçlarımız doğrultusunda dijitalin avantajlarını kullanarak, coğrafi sınırlar olmaksızın kaliteli eğitimi istekli ve azimli devlet okulu öğrencilerine gönüllülerimiz aracılığı ile ulaştırarak Türkiye'nin insan kaynağına katkı sağladık.

Sizin önderliğinizde eğitim fakültelerinde okuyan öğrencilerimizin ilerleyen süreçlerde öğretmenlik yetkinliklerini artırmak amacıyla hem yaz okulunda hem de eğitim-öğretim sürecinde desteklerini almak istiyoruz. Öğrencileriniz bu platformda yer alarak öğretmenlik yetkinliklerini geliştirebilirler.  E-learning platformu üzerinden “Eğitimcinin Eğitimi” ve gönüllü bir sınıfa ders verdiklerine yönelik Boğaziçi Üniversitesi'nden sertifika verilecektir.

Bizi daha yakından tanımak isterseniz www.okuldestek.org adresinden inceleyebilirsiniz.

Sizlerden kısa bir görüşme için haber bekliyoruz. Destek ve yardımlarınız için çok teşekkür ederiz.

Saygı ve Sevgilerimizle,

Okul Destek Derneği adına Sevinç Durmuş - 0530 976 83 14